ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΕΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 8ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΕΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ 8ΗΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗ

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα απευθύνεται και προτείνει στις οργανώσεις της επαναστατικής αντικαπιταλιστικής Αριστεράς, σε εργατικά σχήματα, πρωτοβουλίες και πρωτοβάθμια σωματεία που δρουν στην κατεύθυνση της πολιτικής ανεξαρτησίας της εργατικής τάξης από το κράτος, τα αφεντικά και τη συνδικαλιστική γραφειοκρατία: Η απεργιακή συγκέντρωσή μας στην απεργία της 8ης Δεκέμβρη μπορεί και πρέπει να είναι στην πλ. Βικτώριας, στις 10πμ, απέναντι από τα Everest της τελευταίας εργατικής δολοφονίας.

Η εργοδοτική δολοφονία στα Everest είναι η σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι για την εργατική τάξη που καθημερινά υποφέρει, υποθηκεύεται η ζωή της στα δάνεια και στη ληστεία του εισοδήματός της. Εδώ και καιρό ακόμη και με την ίδια τη ζωή της. Δολοφονούν εργάτες και προετοιμάζονται να υπογράψουν νέο μνημόνιο.

ΩΣ ΕΔΩ! Με πολιτική στόχευση στο υπουργείο Εργασίας, τον ΣΕΒ, τη Βουλή και το προξενείο της ΕΕ, αυτη η απεργιακή συγκέντρωση να είναι συγκέντρωση τιμής, οργής και αγώνα για την ανατροπή αυτών που είτε ανέχονται, είτε επιτρέπουν, είτε προετοιμάζουν δολοφονίες εργατών.

3.12.2016
ΕΕΚ